Profiel

Arjan
van Dijk

Geboren 1992, Amsterdam
arjan van dijk

Biografie

Arjan van Dijk is een jonge ontwerper met een frisse blik. Hij studeerde Product Design aan de Hogeschool van Amsterdam.

Tijdens zijn stage bij Van Til Interieur ontdekte hij zijn passie voor meubels. Zijn ontwerpen zijn eenvoudig, maar wel uniek door middel van kleine details. De meubels zijn hierdoor modern en praktisch en weten je aandacht net wat langer vast te houden. Arjan wil met zijn ontwerpen een mooie aanvulling creëren op bestaande interieurs. Voor Touche By Gealux ontwierp Arjan van Dijk bank Alegro, een strakke moderne bank verkrijgbaar in diverse uitvoeringen en materialen, een veelzijdig en tijdloos model.

Ontwerpen

arjan van dijk

Profiel

Arjan
van Dijk

Geboren 1992, Amsterdam

Biografie

Arjan van Dijk  is een jonge ontwerper met een frisse blik. Hij studeerde Product Design aan de Hogeschool van Amsterdam.

Tijdens zijn stage bij Van Til Interieur ontdekte hij zijn passie voor meubels. Zijn ontwerpen zijn eenvoudig, maar wel uniek door middel van kleine details. De meubels zijn hierdoor modern en praktisch en weten je aandacht net wat langer vast te houden. Arjan wil met zijn ontwerpen een mooie aanvulling creëren op bestaande interieurs.

Ontwerpen

Ontvang als eerste updates van deze ontwerper

[contact-form-7 id="211" title="Newsletter"]