De uitstraling van een bank, stoel of relaxfauteuil wordt grotendeels bepaald door het materiaal van de bekleding. Of er nou gekozen wordt voor stof of leer, of een combinatie daarvan, het moet lang mooi blijven.

Gealux werkt alleen met hoogwaardige materialen van bekende Europese leveranciers die met de grootste zorg geselecteerd zijn en om de kwaliteit van onze producten te garanderen. Gealux werkt met stoffen van het Nederlandse De Ploeg, het Scandinavische Kvadrat en het Duitse Rohi.

Onze stoffen

Kvadrat

Kvadrat is sinds de oprichting in 1968 een voorloper in textiele innovaties. Ze produceren hedendaagse en hoogwaardige kwaliteit textiel en textiel gerelateerde producten voor architecten, designers en consumenten. Voor openbare ruimte, maar juist ook voor interieur en huiselijk gebruik.

Binnen het aanbod van Kvadrat hebben wij een selectie gemaakt passend bij onze collectie en uitstraling.

Bron: Kvadrat

De Ploeg

Bijna honderd jaar werkt De Ploeg al aan ideeën over wonen, leven en werken. Al die tijd ontwerpen, ontwikkelen en produceren ze gordijn- en meubelstoffen. Met aandacht voor het interieur en de wereld om hen heen. Met de nadruk op vakmanschap en natuurlijk materiaal: Ploegstoffen!

Binnen het aanbod van De Ploeg hebben wij een selectie gemaakt passend bij onze collectie en uitstraling.

Bron: De Ploeg

Rohi

Het familiebedrijf Rohi werd in 1933 opgericht en wordt nog steeds met succes geleid door de derde generatie. Vandaag na meer dan 85 jaar, staat de “beste wol” geweven familieband nog steeds garant voor succes voor zowel werknemer als klant. Met hun filosofie dicht bij de klant, passen ze perfect bij de filosofie van Gealux. Open voor nieuwe dingen en sterk in een team.

Ons leer

Uitsluitend topkwaliteit

Onze leersoorten selecteren wij zelf bij de mooiste leveranciers wereldwijd, geen massaproductie, maar hoogwaardig leer. Wij werken met volnerf leer, semi aniline (Roma & Bentley), nubuck, suede, open structuur en afgedekte leersoorten.