[R]Evolution serie

Onze [R]Evolution Serie is de meest innovatieve serie (ARC Systeem), verkrijgbaar in diverse uitvoeringen. Een ware evolutie in slimme comfortfuncties. Alle systemen binnen deze serie beschikken over een topswing (manueel) die de nek en het hoofd optimaal kan ondersteunen.

Het Basic systeem, een systeem zonder voetklep, heeft een manueel bedienbaar relaxmechanisme d.m.v een gasveer.

Het TR- systeem, is uitgevoerd met een gepatenteerd en manueel bedienbaar relax systeem met voetklep. De ingebouwde kantelfunctie, wordt geactiveerd wanneer het voetklep mechanisme in werking wordt gezet.

Het revolutionaire ARC systeem, is het meest vernieuwende systeem, dat volledig automatisch d.m.v 2 motoren en een Accu zorgt voor de ideale relaxpositie (Hart-Balans functie). Waarbij alle spieren optimaal kunnen ontspannen en waar de benen iets hoger liggen dan het hart en daardoor een perfecte bloedsomloop wordt gecreëerd. Dit systeem is tevens voorzien van een retourknop, waarmee zowel rug als voetklep in een beweging worden teruggezet naar de beginstand.

Single | Twinz serie

Een nieuwe generatie Single | Twinz relaxfauteuils waar techniek en design gecombineerd is met luxe en comfort. De fauteuils hebben een zitting en voetensteun met een Hart-Balans functie. Door deze functie komt u in de ideale positie waardoor het hart minimaal wordt belast en u een rustgevend gevoel ervaart. Tevens is iedere relaxfauteuil van standaard topswing voorzien.

De Single modellen, zonder voetklep, beschikken over een manueel rug mechanisme door middel van een gasveer. De Twinz modellen, altijd voorzien van een voetklep beschikken over een 3 motorig (met accu) relaxmechanisme met bedieningstoesten. Het mechanisme kan worden bediend d.m.v. tiptoetsen. Daarnaast is de stoel net zoals de Revolution serie standaard uitgerust met een unieke retour knop welke zorgt voor een gelijktijdige sluiting van alle functies (rug, voetklep en Hart-Balans in 1).

De Twinz modellen zijn optioneel leverbaar met een 2 motorig Sta-Op systeem, standaard voorzien van accu.

De stoelen zijn verkrijgbaar in 4 verschillende keuze zithoogtes en dieptes (S, M, L en XL) , diverse keuze in voetsoorten en een rijke keuze aan verschillende stofferingen.

Subliem serie

De Subliem relax fauteuils beschikken over een manueel bedienbaar rug mechanisme met een gasveer. Deze wordt bediend d.m.v. een drukknop aan de zijkant van de stoel. Alle modellen beschikken over ons unieke topswing systeem, waarmee de nek in optimale positie kan worden gezet.

De bediening voor de modellen met voetklep gebeurt handmatig door een hendel aan de zijkant van de fauteuil. De modellen zonder voetklep kunnen worden gecombineerd met een bijpassende hocker ipv een voetklep.

De stoelen zijn verkrijgbaar in 3 verschillende keuze zithoogtes (S, M en L) , diverse keuzes in voetsoorten en verschillende stofferingen.

Volo serie

Onze Volo Serie, heeft door het creatieve talent van ontwerper en eigenaar Rien Vermeulen een eigen gezicht gekregen. Een subliem zitcomfort, strak design en een uniek gepatenteerd voetensteun- systeem, met verstelbare rug en topswing, geeft deze Volo serie en ongeëvenaarde zitbeleving.

Een aantal modellen binnen de Volo serie zijn door Rien, in samenwerking ontworpen met designer Mathias Fischer, die bekend staat om zijn strakke belijningen en vormen en vele patenten op zijn naam heeft.

Tijdloos | Modern serie

De tijdloos modern serie, zijn onze tijdloze bestsellers, bestaande uit de Bloom serie en de Best Choice sta-op modellen. Hier vindt u een kleine selectie van het assortiment, neem contact met ons op voor meer informatie.